Intieme partytenten voor een uitvaart of begrafenis

Verhuur van exclusieve bijzondere tenten voor uitvaart, rouwtent, condoleance, urnbijzetting of opbaring.

Stijlvol in uw eigen omgeving of als middel om een intieme ruimte te creëren in bijvoorbeeld een kerkgebouw.

Persoonlijke invulling.

Afscheid nemen van een dierbare kan op vele manieren. Het kan traditioneel in het zwart of in stijl van de overledene: met kleur, excentriek en stijlvol.
Datgene wat bij de persoon past, een herinnering die blijvend is. Met onze bijzondere tenten wordt een afscheid iets bijzonders, het wordt een bijzondere herinnering.
Het is waarschijnlijk niet iets wat je op elke uitvaart zult zien: een tent die door zijn kleuren leeft. Het blijft bijzonder, de mensen die zo'n tent huren zijn mensen die het leven geleefd hebben. Ze houden van reizen maar ook van de kleuren in het leven.

Multifunctionele tenten.

Onze tenten zijn geschikt voor een opbaring in een kerk, aula of andere ruimte om zo een stukje intimiteit te creëren.
Soms is het om verschillende redenen niet mogelijke de overledene thuis op te baren terwijl deze wens er wel is. Noodgedwongen wordt er dan uitgeweken naar een andere locatie.

Opbaarhuisje

U kunt er ook voor kiezen om de (waterdichte) tenten te gebruiken als een opbaarhuisje in de eigen tuin. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om in de eigen omgeving afscheid te nemen van de geliefde. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen. Dichtbij huis, naar eigen smaak verder in te richten en stijl.

Op- en afbouw.

De op- en afbouw gebeurt op een discrete wijze, waarbij uw wensen centraal staan. Voor de opbouw van een tent hebben wij ongeveer zestig minuten nodig.

Bel ons voor meer informatie: 06-15489363

Tent voor een uitvaart

Neem eenvoudig contact met ons op!

Bel: 0031-6-15489363

Contact