Verkoop

Maharadja Tenten, exclusieve partytenten voor elk feest en evenement

Voor een evenement of feest kunt u een van onze prachtige Maharadja tenten huren. Heeft u vaker een tent nodig of wilt u er een permanent gebruiken? Dan is een eigen tent de oplossing. U kunt een van de (gebruikte) standaardmodellen kopen of een tent speciaal volgens uw wensen laten maken.

Maatwerk

Zakelijke en particuliere klanten uit Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Egypte gingen u al voor en kochten onze partytenten. Vaak ging het om maatwerk in gewenste kleuren, maten en materialen.

Wat is uw wens?

Laat ons uw wensen weten. Wat is uw ideale tent? Qua modellen, kleuren en grootte van de tent is er veel mogelijk. Kiest u voor een typisch Indiase shamynatent, een karakteristieke bedoeïenentent of tot liever een grote feesttent? Laat het ons weten.

Levertijd

Afhankelijk van het soort tent en uw overige wensen is de levertijd tussen de 4 tot 12 weken. Ook de verzendmethode heeft invloed op de levertijd. De transporttijd van een tent die per zeevracht verscheept wordt, is zo’n 5 weken. Per vliegtuig gaat het een stuk sneller, maar die kosten zijn uiteraard hoger. Wees er dus op tijd bij.

Wilt u een nieuwe of gebruikte partytent kopen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AANVoor parasols: www.ibiza-parasols.com

Neem eenvoudig contact met ons op!

Bel: 0031-6-15489363

Contact